duminică, martie 25, 2007

Meci de baschet feminin

O experienţă nouă pentru mine, pozatul într-o sală cu lumină artificială a unui meci de baschet.
Difucultăţi din punct de vedere tehnic, timpii de expunere necesari de ordinul 1/400 - 1/800 iar la lumina de acolo abia am facut faţă cu un obiectiv de 100mm f/2 şi ISO400-800. Am încercat şi cu bliţ dar ies întunecate pe fundal şi nu-mi plac deloc.

Despre atmosfera de-acolo, foarte fierbinte, emoţii, bucurie, huiduieli, în fine, cam tot ce se găseşte la orice meci, dar şi majorete care au contribuit pozitiv la crearea acesteia. Apropos, am o întrebare: majoretele sunt majore? :))
Cam atât, acum poze.



Vă vine sau nu să credeţi, acesta n-a fost coş, mingea a ieşit :)


Antrenamentul


















joi, martie 15, 2007

Toata lumea dansează

După celebra piesă a lui Ştefan Bănică Jr. echipa Radio Minisat din Târgovişte a avut ingenioasa idee de a bate un record la dans în privinţa numărului de dansatori sincronizaţi (aproape 2700). Acest lucru s-a întâmplat azi în Piaţa Tricolorului şi a avut un impact deosebit asupra tuturor tinerilor, în special a elevilor din licee şi şcoli, elevi ce au fost selectaţi şi "antrenaţi" cu mult timp înainte, de către profesorii care au agreat această idee.
Ce să mai zic, şi pe mine m-au impresionat şi am stat de veghe la etajul 5 al hotelului Valahia pentru a surprinde de sus evenimentul.


Dacă şi Mircea cel Bătrân ţine ritmul, atunci chiar a fost un record :))


Mike and blue spirit

Un concert de excepţie cu muzică bună aflată pe cale de dispariţie la noi, a avut loc pe 14 martie într-un local strâmt din Târgovişte (Fyord) dar foarte primitor cu oamenii care s-au săturat să asculte CD-uri pe fundal de mimă.
Cu sprijinul unui nou post de radio din Târgovişte, White FM (WFMT), un post la care am văzut că şi-a început emisia păşind cu dreptul, s-a cântat blues în limba română, dar cu nimic mai prejos decât cel din ţara de origine. Trupa, "Mike and blue spirit" a făcut un show mare într-un loc mic.
Ce mai pot să zic este că evenimentul n-a fost unic, în toate zilele de 14 ale lunilor, WFMT va organiza astfel de concerte cu muzică bună şi să sperăm că iniţiativa aceasta nu va avea sfârşit.
Eu aştept şi o seară western de muzică country cu Desperado ;)

Fyord, când intru parcă mă întorc în timp cu un secol. Mie-mi place, am mai fost când s-a jucat o piesă de teatru care s-a potrivit perfect cu decorul.


Mihai Godoroja


Totul s-a filmat şi va fi difuzat pe Dâmboviţa TV (nu ştiu când, dacă cineva află e rugat să lase comentariu că să ştim şi noi).



Marcian Petrescu, omul cu muzicuţa, adică muzicuţele, vedeţi ce are la brâu parcă sunt cartuşe :)


Florin Giuglea juniorul trupei dar maestrul chitării.


Valentin Badea - chitară bass



Berea şi blues-ul, pe lângă faptul că încep cu aceeaşi literă, se complementează perfect în orice loc şi cu orice ocazie, iar aici mesele au fost pline :)

luni, martie 05, 2007

Tot in stilul country

Aşa cum imi place mie şi cum probabil v-aţi obişnuit deja, stilul country este subiectul favorit pentru fotografiat.
Spre deosebire de celelalte şedinţe foto, aceasta fiind făcută în studioul Columna WYL TV, a beneficiat de un "making of" video.
Aici, o puteţi vedea pe Silvia în rol de cowgirl.

Cine a ascultat Alan Jackson - Gone country, stie de ce ;)








In ipostaza oferită de profesia ei, chiar dacă nu e country, e interesantă (zic eu)



Şi poza de "making of" capturată cu o cameră video profesională.