joi, iunie 12, 2008

FotoArt Studio - forme feminine

Dragi vizitatori,

Vă anunţ cu această ocazie că în Târgovişte, orăşelul meu mic şi drag, există un studio foto cu-adevărat profesional. Mai exact, a luat fiinţă "FotoArt Studio" un mic Rai al modelelor dar şi al fotografilor. Pe acest norişor de Rai frumuseţea e singura ce iese în evidenţă şi rămâne imortalizată pentru veşnicie în fotografii.
Vă invit aşadar să ne treceţi pragul şi să intraţi în lumina bliţurilor şi prin diafragma aparatelor, fotografii ce se ascund în spatele acestora fiind subsemnatul şi Radu BĂDOIU.



Forme feminine

Ca să creez o imagine mai bine conturată a rezultatelor "FotoArt Studio", m-am gândit să încep cu interpretarea unui subiect abordat de mai mulţi fotografi dar, zic eu, într-un mod propriu. Pentru ce vedeţi în continuare trebuie să-i mulţumesc Antoniei care a avut atât răbdarea cât şi puterea de a rezista până când am ajuns eu la ceea ce mi-am dorit în fiecare cadru.









luni, iunie 02, 2008

Concert in Catedrala Sf. Iosif

Un eveniment artistic deosebit s-a petrecut marţi 27 mai 2008 la Catedrala Sfântul Iosif din Bucureşti iar eu, deşi am mai fost în acest loc de multe ori, de data aceasta postez pe blog o mică frântură vizuală a ceea ce s-a întâmplat.
Maestrul violoncelist Alexandru Moroşanu împreună cu Magdalena Moroşanu şi cu organistul Marcel Costea, acompaniaţi de orchestra Camerata Valahica, ne-au bucurat sufletele cu un spectacol muzical fără termen de comparaţie, totodată acustica catedralei având un rol de completare până la calificativul maxim acordat indubitabil acestui concert.






Triptic "Trepte"