duminică, februarie 18, 2007

Concert rock

Pentru prima oară pe blogul meu, dar nu prima oară când fac poze, un concert rock ce s-a desfăşurat într-un loc strâmt şi într-o atmosferă incendiară, mai exact club Offstage din Târgovişte.

Vedetele serii au fost tânăra trupă INCIPENT şi binecunoscuţii “soldaţi” ce formează TROOPER.

Despre piese, ce pot să spun, au fost de toate, de la balade până la cele mai aprinse ritmuri heavy metal, dar mai bine las imaginile să va cânte :).

În ordine cronologică - INCIPIENT

Mâinile lui Răzvan la clape, sau pe clape, mă rog.





şi TROOPER


Degetele lui Laurenţiu :)



Aici e Blonda, chiar dacă erau mai multe, doar una singură e Blonda cu B mare:). După vreo oră de concert când toată lumea se încinsese şi la figurat dar mai ales la propriu, ea, care tocmai se spălase pe păr cu un şampon frumos mirositor, când dădea din cap, efectiv schimba aerul din jurul ei :), adică a avut si-un rol foarte important de odorizant :)) (de reţinut pentru cei şi cele cu păr lung).



Şi la final Balaurul precum un lup urlând la luna plină.

8 comentarii:

  1. foartie faini pozili, omuli
    cumva le-ai procesat cu photoshop?
    pozele alea cu tenta albastruie, asa au iesit?

    RăspundețiȘtergere
  2. ca o completare a commentului pe care l-a pus Florin sub poza mea,recomand Pantene,sampon si balsam,daca vrei sa improspatati aerul in momentul in care faceti headbanging,si daca vreti sa fiti apreciati de cei din jurul vostru.Pantene rocks! Blonda :)

    RăspundețiȘtergere
  3. pai da ,unii au paru mai mic,deci impactul olfactiv este si aceasta in proportie cu lungimea:))
    dar,mai imp decat asta a fost atmosfera,pe care florin a surprins-o excelent;).felicitari unui om ce se afla intr=o permanenta perfectionare artistica.bravo;)

    RăspundețiȘtergere
  4. prin intermediul tau reusesc sa fiu tot timpul acasa, chiar daca fizic mi-e imposibil. iti multumesc. astept in continuare sa fac vizite prin locurile natale citindu-ti randurile si bucurandu-ma de niste imagini excelent surprinse. geo

    RăspundețiȘtergere
  5. Va multumesc si ma bucur cand vad ca va place cum fac poze.
    @ Deathangell - am modificat tonurile in PS (acolo era lumina calda, bec normal). Mi s-a parut mai "rock" tonul acesta rece

    @ Geo - Merci, dar unde esti acum? Cat de departe?:)

    RăspundețiȘtergere
  6. vreau sa il iau si eu oe laurentiu la o sedinta foto:>:>

    RăspundețiȘtergere

Orice comentariu va fi verificat de catre proprietarul blogului inainte de afisare pentru a elimina mesajele de publicitate. Asadar nu introduceti adrese URL ca vor fi respinse.
Pentru a putea lasa un comentariu trebuie sa aveti un cont Google. Daca nu aveti, nicio problema, se face in 3 minute.