miercuri, mai 09, 2007

Anunţ

Eşti interesat(ă) să ai o serie de fotografii de calitate profesională pe care să le utilizezi în aplicarea pentru selecţii de fotomodele, reclame, promoteri / promoteriţe sau chiar numai pentru tine şi prietenii tăi?

Dacă vrei, îţi pot face o sedinţă foto în care voi pune în lumină trăsăturile ce te avantajează cel mai mult, astfel încât să poţi exploata la maxim potenţialul tău fotogenic.

Totodată poţi opta atât pentru un simplu DVD cu pozele finale cât şi pentru un album foto gen carte cu dimensiuni de la 15x20cm la 30x30cm (pe fiecare filă sunt 2 poze)

O noutate în domeniu: Un cadou frumos pentru prietenul / prietena ta este un calendar cu tine, ca să te vadă în fiecare zi şi când nu sunteţi împreună că vorba aceea: "ochii care nu se văd se uită" :)
Calendarul poate fi de orice dimensiune, de la cel de buzunar, de birou şi chiar de perete format 30x40cm cu 12 file (câte o fotografie pentru fiecare lună).
De asemenea şi cu amândoi în poze, în cele mai frumoase momente prinse special într-o sedinţă foto de studio sau în aer liber (în parc, la picnic, la munte sau la mare printre valurile înspumate).

Pentru mai multe detalii scrie-mi la: ispasf @ yahoo . fr sau apelaţi-mă la 0724 22 15 02

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Orice comentariu va fi verificat de catre proprietarul blogului inainte de afisare pentru a elimina mesajele de publicitate. Asadar nu introduceti adrese URL ca vor fi respinse.
Pentru a putea lasa un comentariu trebuie sa aveti un cont Google. Daca nu aveti, nicio problema, se face in 3 minute.