duminică, mai 20, 2007

If I can dream

Dacă eu pot visa.
Dacă eu aş fi putut visa ceea ce veţi vedea în continuare, sunt absolut convins că cel care a cântat acest refren, Elvis Presley (The King), nu a visat niciodată că va apărea pe scenă în 2007 arătând ca la 33 de ani şi cântând în duet cu Celine Dion pe care n-a apucat s-o cunoască.
Dând la o parte faptul că sunt un mare fan Elvis Presley, consider că cea mai mare realizare tehnică şi artistică din domeniul muzical, de până în prezent, este duetul Elvis Presley cu Celine Dion, duet ce a avut loc pe 25 aprilie 2007 în cadrul unui spectacol numit American Idol.
Piesa "If I can dream" a fost cântată pentru prima oară într-un show televizat care a marcat reîntoarcerea regelui pe scena muzicii, după o perioadă semnificativă în care a lăsat muzica pentru actorie. "The 68 Elvis comeback" a fost şi o schimbare majoră în stil, de la rock'n'roll-ul cântat cu o chitară acustică, un contrabas şi nişte tobe, la unul grandios cu orchestraţie bogată şi efecte deosebite.Şi încă un lucru important: Anul acesta pe 16 august când se împlinesc 30 de ani de la trecerea în nefiinţă a artistului, la Graceland se anunţă cel mai mare concert Elvis Presley, în deja cunoscutul stil cu Elvis în videoproiecţie şi cu membri trupei cântând în direct. Biletele nu sunt scumpe comparativ cu dimensiunea evenimentului, 50$, 75$, si 90$, cele VIP de 250$ sunt deja vândute acum. Dacă voi ajunge acolo promit să pun poze pe blog :)
Deocamdată doar o poză cu mine, prelucrată de o prietenă care ştie foarte bine cum să facă vedete din necunoscuţi (pe calculator desigur) :)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Orice comentariu va fi verificat de catre proprietarul blogului inainte de afisare pentru a elimina mesajele de publicitate. Asadar nu introduceti adrese URL ca vor fi respinse.
Pentru a putea lasa un comentariu trebuie sa aveti un cont Google. Daca nu aveti, nicio problema, se face in 3 minute.