luni, octombrie 08, 2007

Fotografie de nuntă

Căsătoria fiind unul din cele mai importante evenimente din viaţa omului este deasemenea şi cel mai vizat de către fotografi. Până şi nuntaşii vin cu aparate foto de toate tipurile să prindă un moment şi să aibă o amintire de care să fie mândri că le aparţine. Aşa şi eu, abordez acest domeniu cu mare interes, mai ales că totuşi aduce şi o oarecare satisfacţie financiară pe lângă cea profesională că doar rezultatul muncii este sigur evaluat şi apreciat sau criticat de cineva.

























3 comentarii:

  1. Este nu numai adevarat, ci si necesar ca o fotografie, fie ea si de la o nunta, sa intruneasca unele calitati artistice (inedit de situatie, alegerea cea mai potrivita pentru fotografiere,transmiterea unei stari de afectiune, simpatie etc.etc), dar nu orice fotografie, fie ea si de nunta si fie ea excelenta pentru albumul de fotografie, poate fi numita fotografie artistica...Asta in cazul ca fotograful a vrut sa ne arate o fotografie artistica si nu una matrimoniala!im.

    RăspundețiȘtergere
  2. ce vedeti aici sunt facute cu un canon eos 350D

    RăspundețiȘtergere

Orice comentariu va fi verificat de catre proprietarul blogului inainte de afisare pentru a elimina mesajele de publicitate. Asadar nu introduceti adrese URL ca vor fi respinse.
Pentru a putea lasa un comentariu trebuie sa aveti un cont Google. Daca nu aveti, nicio problema, se face in 3 minute.