marți, aprilie 15, 2008

Structuri muzicale

Un alt sfârşit de săptămână, o altă şedinţă foto care-a plecat de la o idee de îmbinare a două caracteristici puternic contrastante. Aici am încercat să îmbin duritatea şi rigiditatea betonului şi a elementelor de construcţie, asprimea liniilor şi a unghiurilor drepte cu suavitatea şi mângâierea muzicii interpretată la vioară şi flaut. Astfel au luat naştere "structurile muzicale" iar dacă am reuşit sau nu acest lucru veţi vedea în fotografiile următoare.
Mulţumesc modelelor Irina, Cătălina şi Georgiana eleve ale liceului de arte Bălaşa Doamna, pentru ajutorul acordat în aplicarea ideilor mele şi pentru răbdarea pe care-au avut-o. Totodată mulţumesc d-nului Radu BĂDOIU pentru accesul pe şantier.

Şi catrenul asociat, compus ulterior:

Dintr-un colţ răsare-un ton,
Printre stâlpii de beton,
Iar lumina-n completare,
Iscă structuri muzicale.












Şi o fotografie de "cum s-a făcut".

9 comentarii:

  1. Foarte bine realizate fotografiile, m-ai ales cele formate din cadre suprapuse. Felicitari inca o data! Felicitari si modelelor pentru rabdare :P.

    RăspundețiȘtergere
  2. MI-E INSUMI IMI MULTUMESC PENTRU ACCESUL IN SANTIERUL..DIN CARE AU IESIT MINUNATIILE ASTEA DE POZE..DUPA CE INTRASERA MINUNATIILE ALEA DE FETE!

    RăspundețiȘtergere
  3. Beautiful girls, specially Irina!
    Nice camera work too.

    Seppe

    RăspundețiȘtergere
  4. Merci, imi pare bine ca va plac.
    La cele suprapuse a fost mai greu ca mi s-a miscat aparatul si a trebuit sa cosmetizez in PS, trepied sensibil :(

    RăspundețiȘtergere
  5. Merci mult pt poze! Sunt superbe! Sper sa mai avem parte de zile asa frumoase! :) si pozeeee! :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Comentariul cu intarziere (imi cer scuze :D) desi am vizualizat si am stat sa analizez acest rand de fotografii imediat dupa postarea acestora.
    O daruire a artei muzicale cat si a artei arhitecturale privita dintr-un context destul de ingenios. Imbinari foarte interesante de instrumente muzicale, moda/vestimentatie, subiecte/modele, arhitectura neterminata, forme geometrice, unghiuri bine definite, cadre suprapuse, cromatica cat si contrastele ma duc cu gandul la reusita, ce mai o serie de fotografii bine structurate si bine lucrate. La mai mult! :*

    RăspundețiȘtergere
  7. felicitari pentru proiectul vostru ,,,succes in continuare

    RăspundețiȘtergere

Orice comentariu va fi verificat de catre proprietarul blogului inainte de afisare pentru a elimina mesajele de publicitate. Asadar nu introduceti adrese URL ca vor fi respinse.
Pentru a putea lasa un comentariu trebuie sa aveti un cont Google. Daca nu aveti, nicio problema, se face in 3 minute.