miercuri, octombrie 22, 2008

Namaste - concert

Miercuri 15 octombrie am avut parte de o seară excelentă, un concert de jazz în Club Fabrica din Bucureşti. Organizat cu sprijinul Institutului Francez, concertul trupei Namaste a mişcat multă lume din club, Fred Pichot, Cyril Benhamou, Jean-Michel Troccaz şi Simon Tailleu au creat o atmosferă fierbinte deşi aproape toţi erau cu berica cât mai rece-n mână, inclusiv subsemnatul care trebuia să ţină şi aparatul foto. Nu mai fusesem până atunci în Club Fabrica şi chiar am rămas plăcut surprins de cum a ajuns fosta fabrică de şosete Adezgo, căci despre ea este vorba. Dar gata, las imaginile să cânte deşi merg mai bine ascultând noul lor album Good Baba.
Primele 5 fotografii sunt făcute cu Seagull pe film lat alb/negru Fomapan 400 developat ca la ISO1600, deh, boala mea de care încă nu m-am vindecat, m-oi vindeca probabil când n-oi mai găsi revelator şi fixator pe nicăieri :)











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Orice comentariu va fi verificat de catre proprietarul blogului inainte de afisare pentru a elimina mesajele de publicitate. Asadar nu introduceti adrese URL ca vor fi respinse.
Pentru a putea lasa un comentariu trebuie sa aveti un cont Google. Daca nu aveti, nicio problema, se face in 3 minute.