luni, septembrie 14, 2009

Zilele Cetăţii Târgovişte 2009

"Viaţa şi după viaţa lui Vlad Vodă Ţepeş"
Asa s-a intitulat cel mai grandios spectacol târgoviştean din câte am văzut eu până în prezent.
În faţa câtorva mii de oameni, în Parcul Chindia, au fost reconstituite momente celebre ale istoriei lui Vlad Vodă Ţepeş şi a Cetăţii Târgoviştei, cu participarea unor mari actori din lumea filmului şi teatrului românesc. Astfel, actorii Mircea ALBULESCU, Ion HAIDUC, Andrei DUBAN, Alin PANC, Ovidiu CUNCEA, Mihai RĂDUCU, Tomi CRISTIN şi Gabi DUŢU împreună cu o echipa formată din 15 cascadori coordonată de Ciprian DUMITRAŞCU şi cu numeroşi figuranţi, au oferit târgoviştenilor un spectacol incendiar atât la figurat cât şi la modul propriu.
Scenariul spectacolului a fost inspirat din romanul istoric "Răstignit Între Cruci" de Vasile LUPAŞC prin care se încearcă distrugerea legăturii mitului Dracula de domnitorul Vlad ŢEPEŞ.

Nu puteam să ratez acest moment şi cu fotografiile făcute am creat o diaporamă pe care vă invit s-o vizionaţi cu speranţa că o parte măcar din atmosfera de acolo o pot transmite prin aceste imagini acompaniate de muzică.Sau la calitate mai bună se poate urmări direct pe youtube aici.

2 comentarii:

Orice comentariu va fi verificat de catre proprietarul blogului inainte de afisare pentru a elimina mesajele de publicitate. Asadar nu introduceti adrese URL ca vor fi respinse.
Pentru a putea lasa un comentariu trebuie sa aveti un cont Google. Daca nu aveti, nicio problema, se face in 3 minute.