duminică, decembrie 20, 2009

Mos Craciun a venit in oras

Mos Craciun a sosit in oras ieri seara la gara, si insotit de craciunite, spiridusi, fanfara si nu in ultimul rand de comunitari, a pornit la drum pe bulevard pana-n centru la casuta lui. Spun nu in ultimul rand de comunitari pentru ca ei erau in primul rand (fizic). Asadar, Mosu’ cu tot alaiul sau era “zidit” de uniformele bleu-marin inalte si late, bine grupate astfel incat doar cei care au capacitati de levitatie ar fi putut sa-l vada sau sa-l fotografieze. Vazand care e problema, diferita de anul trecut cand n-am avut parte de acest decor albastru in acest mod aranjat, am avut extraordinarul tupeu sa trec prin zid, nu ca David Coperfield desi imi prindeau bine aptitudinile lui. Nici n-apuc sa fac o fotografie bine si ma trezesc imbrancit in lateral. Zic, asta e, comunitarul a incercat sa-si faca loc si i-a scapat acest gest. Cu mine era si Claudiu Berechet care-mi zice: „Coane, ce-au astia?”, probabil a patit si el la fel. Mai incerc o data sa trec prin zid, macar poate prind si eu o fotografie cu Mosu in trasura, stiind ca pentru mine aceasta este si o sarcina, nu fotografiez doar sa ma aflu-n treaba. Gestul se repeta si-nplus cu un limbaj academic mi se adreseaza: „Pleaca bai de-aici!”. Pe moment am incercat sa spun ceva dar mi-am dat seama ca de unde nu e nici Dumnezeu nu cere, eu de ce-as face altfel? Cu organul nu te pui mai ales cand e in activitate. Am plecat multumindu-le comunitarilor ca nu si-au folosit armamentul din dotare sa ma anihileze. Claudiu nu stiu ce-a facut, poate ca el a avut acest „noroc”.


1/7

2/7

3/7


5/7

6/7

7/7

7 comentarii:

  1. coane nu am supravietuit.nu am facut decat trei poze toata noaptea.mi-am bagat picioarele ...decat sa raman fara aparat din cauza unor cyborgi fara creieras...mie mi-au zis hai fa o poza si zboara ...nam facut nici o poza si ma imbrancit:))adica ma luat si ma aruncat intr-o dacie.enervat,am strigat la el...ba...excrementule:)) , tu mai vrei sa mai lucrezi aici? pentru ca pe bune,daca se intampla ceva cu aparatu' meu,mergeam pana in panzele albe[nu numai sa imi achite pagubele da sa fie si sanctionat.]

    anu' trecut nu au fost probleme de genul asta...erau oamenii pe langa caleasca da'...nu-l asasinau doamne iarta-ma pe moshu' .

    asta e:)traim in romanica si asta ne ocupa tot timpu.

    RăspundețiȘtergere
  2. *
    "m-au"-urile alea le-am uitat:))

    RăspundețiȘtergere
  3. au manifestat artististii de la Bulandra....[pentru ei insisi)...si-au manifestat solidaritatea jurnalistii(degeaba)...,legea nu mai permite inca o revolutie...CINE MAI POATE AVEA (sau cere) ACCESUL LA "MOS CRACIUN" fara sa fie considerat un "potential" terorist sau atentator la "viata Mosului"??

    RăspundețiȘtergere
  4. Incredibil!
    Te astept si eu sa imi faci o vizita pe blog cand ai timp..
    http://moniquephotography.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  5. A treia şi ultima merg. Celelalte nu o să ţi le publice nimeni.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mda!

    Sa fie oare din cauza ca mosu e imbracat in rosu? :)

    RăspundețiȘtergere
  7. @Paul: prin definitie orice revolutie este ilegala pana este castigata, asta e peste tot si oricand

    @Monica: este credibil, din 2001 incoace nu trebuie sa ne mai miram de atitudinea organelor de ordine, asta e, asa trebuie sa traim

    @Catalin: fi mai explicit cand esti asa categoric. in al doilea rand fotografiile sunt deja publice, aici :)

    RăspundețiȘtergere

Orice comentariu va fi verificat de catre proprietarul blogului inainte de afisare pentru a elimina mesajele de publicitate. Asadar nu introduceti adrese URL ca vor fi respinse.
Pentru a putea lasa un comentariu trebuie sa aveti un cont Google. Daca nu aveti, nicio problema, se face in 3 minute.