duminică, octombrie 17, 2010

Meci de Baschet

Viata-i ca un meci de baschet, mereu trebuie sa bagi in cos, un cos care nu tine, bagi si bagi si bagi, totul se duce in afara de un singur lucru, punctajul. Punctajul creste mereu, nu se opreste decat atunci cand nu mai nimeresti cosul sau atunci cand nu mai arunci. In final meciul se termina cand fluiera "Arbitrul", cel care sta sus si priveste cu mare atentie fiecare miscare a "jucatorilor" si care tine evidenta punctajului pentru fiecare.

Daca n-am mai avut parte sa fotografiez meciuri reale de baschet, asta se intampla, imbin fotografia de nunta cu fotografia sportiva. Le multumesc protagonistilor foarte simpatici si deschisi catre noutate si inedit, Andreea si Georgian, si totodata le urez succes si unitate in acest meci pe care l-au inceput pe 9 octombrie 2010.












4 comentarii:

 1. ah ce-as mai trage un baschet... frumos maestre :)

  RăspundețiȘtergere
 2. bogudane, cand afli ceva zi si la io sa vina sa traga un meci :)
  pana atunci, ne vedem la vulcanii cu noroi? :)

  RăspundețiȘtergere
 3. ne vedem sigur. poate acolo, minge aduc eu, tu vin-o cu cosul :)))

  RăspundețiȘtergere
 4. Frumoase cadrele. Meciul pare a fi castigat de mireasa ceea ce mi se pare si normal cum ea este mereu in centrul atentie cand este o nunta.

  RăspundețiȘtergere

Orice comentariu va fi verificat de catre proprietarul blogului inainte de afisare pentru a elimina mesajele de publicitate. Asadar nu introduceti adrese URL ca vor fi respinse.
Pentru a putea lasa un comentariu trebuie sa aveti un cont Google. Daca nu aveti, nicio problema, se face in 3 minute.