sâmbătă, martie 12, 2011

Format mediu


Dragi vizitatori si admiratori ai fotografiei, va anunt oficial despre existenta unui nou proiect, poate cel mai indraznet proiect fotografic romanesc avand in vedere spectrul pe care-l ocupa, mai exact existenta unui site dedicat fotografiei pe film lat. Cuvintele nu cred ca au mare importanta, ci imaginile sunt cele mai convingatoare. De ce exista fotografi care mai folosesc inca filmul lat, de ce nu vor toti sa se limiteze la simpla conectare a cablului USB la calculator, sunt intrebari la care veti afla raspunsul singuri, vazand imaginile din galerie.
Asadar, subsemnatul impreuna cu Claudiu Mihai BERECHET, am creat formatmediu.com fiind locul unde veti putea respira aerul fotografiei clasice. Site-ul este la inceput, in cautare de noi membri, stim ca exista inca destui adepti ai filmului si ca atare va invitam sa intrati periodic pentru a urmarii evolutia

Un comentariu:

Orice comentariu va fi verificat de catre proprietarul blogului inainte de afisare pentru a elimina mesajele de publicitate. Asadar nu introduceti adrese URL ca vor fi respinse.
Pentru a putea lasa un comentariu trebuie sa aveti un cont Google. Daca nu aveti, nicio problema, se face in 3 minute.