sâmbătă, aprilie 02, 2011

Targovistea in imagini

Dragi vizitatori, targovisteni dar nu numai

Fotografiile mele facute de-a lungul timpului au capatat dimensiune fizica palpabila. De acum exista carti postale cu orasul meu drag, disponibile pentru a ajunge la prietenii si rudele dumneavoastra aflate departe. Sunt imagini selectate dintr-o multitudine, cele mai importante obiective turistice capturate in cele mai bune momente din toate anotimpurile anului. Vederile sunt realizate pe carton de 280g/mp la o calitate exceptionala si laminate pe fata pentru rezistenta la umiditate. Se pot comanda accesand magazinul on-line de pe site-ul FotoArt STUDIO, momentan sunt 28 de modele si urmeaza sa imbogatesc permanent galeria.
Pretul este doar de 1leu bucata la comanda minima de 9 bucati de acelasi tip si de 1.5lei bucata fara nicio restrictie de cantitate.
O parte dintre acestea se mai pot cumpara si de la magazinul de suveniruri din centru, la parter sub Irish Pub - the celt.

3 comentarii:

  1. sistemul de vânzări nu e prea reușit. dacă ar fi fost comanda minimă de 9 vederi diferite ar fi cumpărat mai mulți oameni să aibă pentru ei. așa pare că le-ai rezervat special pentru cei care le trimit.

    RăspundețiȘtergere
  2. merci miruna, sa stii ca mi-a prins bine comentariul tau si vezi rezultatul in articol :)

    RăspundețiȘtergere
  3. he he, tare. și prețul e accesibil:D

    RăspundețiȘtergere

Orice comentariu va fi verificat de catre proprietarul blogului inainte de afisare pentru a elimina mesajele de publicitate. Asadar nu introduceti adrese URL ca vor fi respinse.
Pentru a putea lasa un comentariu trebuie sa aveti un cont Google. Daca nu aveti, nicio problema, se face in 3 minute.