luni, februarie 12, 2007

Super Nani

Poze de week-end, poze de stoc (comerciale pentru necunoscătorii termenului).

În rolul principal, de altfel singurul, femeia de afaceri, profesoara, doamna cu chitara sau pur şi simplu doamna, este Adriana. Titlul vine de la sugestia unei prietene care imediat după ce le-a văzut mi-a spus că modelul seamănă cu protagonista emisiunii Super Nani (Prima TV). Aşa că, mi-a plăcut şi vorba lui Ştefan cel Mare, :) aşa să-i rămână numele, ... articolului.

Pe curând!





5 comentarii:

  1. Daa, simpatica domnisoara si "multifunctionala", pardon "multitalentata". :) Felicitari amandurora!

    RăspundețiȘtergere
  2. Supeeeeer Adriana, esti cool ... mdaaa ...frumoasa fata si daca ar mai sti lumea ca esti si talentata si ca ai mult mai multe calitati decat cele pe care le poti arata aici ..... :))) ... bravos..

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici un comenatariu:D!!!!!!! Felicitari fotografului si nu in ultimu rand domnisoarei Adriana :) :) .......... poate vei avea de gand sa iti faci ceva din asta:D(ma gandeam la o cariera) :-*
    Imi place fotogenica fata:D

    RăspundețiȘtergere
  4. Va multumesc pentru aprecieri atat in numele meu cat si al Adrianei dar am rugamintea ca cei anonimi sa-si treaca macar un nume simbolic :)

    RăspundețiȘtergere

Orice comentariu va fi verificat de catre proprietarul blogului inainte de afisare pentru a elimina mesajele de publicitate. Asadar nu introduceti adrese URL ca vor fi respinse.
Pentru a putea lasa un comentariu trebuie sa aveti un cont Google. Daca nu aveti, nicio problema, se face in 3 minute.