sâmbătă, decembrie 13, 2008

Ziua Artei Fotografice 2008

Marţi 9 decembrie fotografii din România au sărbătorit Ziua Artei Fotografice, eveniment ce s-a desfăşurat odată cu vernisajul Salonului Naţional "Cupa României" 2008. Aici am fost şi eu prezent atât în calitate de simplu fotograf dar şi ca participant la salon cu o lucrare pe care aţi mai văzut-o pe blog, lucrare care a fost premiată cu medalia de aur a Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România (AAFR).
Locaţia a fost holul Camerei de Comerţ şi Industrie Bucureşti, unde de altfel se poate vizita expoziţia salonului până pe 27 decembrie 2008. Apoi, lucrările vor fi expuse la Oradea la galeria Foto Art în perioada 3-17 ianuarie 2009 după care la Cluj Napoca în holul Bibliotecii Universitare Centrale de la 27 ianuarie şi până la 15 februarie 2009.

Ca date statistice, au fost trimise 567 de lucrări (218 alb-negru şi 359 color) dintre care au fost acceptate 81 (27 alb-negru şi 57 color) şi premiate 20 (10 alb-negru şi 10 color).

În continuare câteva cadre pentru a vă face o idee despre evenimentul de la Bucureşti


Domnul Ştefan TOTH, preşedintele AAFRDupă vernisaj masa festivă a avut loc la Caru cu BereCatalogul salonului, o surpriză plăcută să văd că fotografia mea e bună şi pentru copertă

Şi aşa arată o medalie de aur AAFR


La final, încă o dată fotografia câştigătoare, cu mulţumiri Antoniei pentru colaborare

9 comentarii:

 1. Felicitari! Numai bine si inspiratie iti doresc!

  RăspundețiȘtergere
 2. Felicitari Florian! La mai multe(coperti si medalii) :) !

  RăspundețiȘtergere
 3. Felicitari! Felicitari! Felicitari!
  si vrem mai mult :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Felicitari!! Ma bucur tare mult pentru tine. Dupa munca..si rasplata. :*

  RăspundețiȘtergere
 5. Felicitari! Sa auzim mai departe cu bucurie despre tine! Mi-a facut mare placere sa te descopar, chiar si asa, pornind de la o plansa ratacita pe bancile scolii (i.e. studiul despre Targoviste :) )

  RăspundețiȘtergere
 6. Va multumesc tuturor pentru felicitari si va doresc s-aveti si voi lucrari premiate la saloane nationale si internationale.

  @Adrian, despre ce plansa vorbesti? Chiar m-ai facut curios sa aflu cum m-ai descoperit.

  RăspundețiȘtergere
 7. felicitari! :)

  ps: mie mi-a parut tare haios conu dinu ca s-a ambitionat sa fotografieze si spatele medaliei si sa mai si arate incropeala :))

  RăspundețiȘtergere
 8. Dintr-un studiu pentru anul 1, o plansa cu trei fotografii panoramice din centrul vechi lipite pe un carton A3, albastru inchis - gri. Mi-au placut perspectivele, as fi luat plansa, parea abandonata printre altele. Mi s-a facut dor de Targoviste; instantaneu.

  RăspundețiȘtergere
 9. Adrian, da-mi te rog un e-mail sau tel de-al tau.

  RăspundețiȘtergere

Orice comentariu va fi verificat de catre proprietarul blogului inainte de afisare pentru a elimina mesajele de publicitate. Asadar nu introduceti adrese URL ca vor fi respinse.
Pentru a putea lasa un comentariu trebuie sa aveti un cont Google. Daca nu aveti, nicio problema, se face in 3 minute.