sâmbătă, noiembrie 14, 2009

Fotografie de arhitectura

Sambata 8 si 9 noiembrie in cadrul cursului de fotografie pe care-l urmez la Centrul pentru Pregatire Profesionala in Cultura Bucuresti, am avut tema fotografia de arhitectura, lectorul cursului fiind Florin Constantinescu.
Fiind nevoie de fotografiile imediat dupa ce le-am facut, n-am putut sa fac pe film cu stenopa si din aparatul digital cam asa ceva a iesit, prelucrarea fiind doar saturarea culorilor.







6 comentarii:

  1. Foarte tari! Interesante! Parca sunt tablouri!

    RăspundețiȘtergere
  2. Maestre,
    problema este ca ati avut un subiect pentru un curs. Cursul se lasa cu un atestat ca puteti profesa. Luati atestatu si va duceti la o revista de arhitectura, si aia va intreaba, mai gushtere, arata ce poze de arhitectura ai ca sa-ti dam malaiu si sa iti dam o comanda. Dvs asta aratati?
    Nu e normal sa abordati clasic, academic, o tema, si pe urma in particoler sa o faceti cum vreti?
    Pozele sunt superbe, dar pentru curs si pentru diploma, mai trageti o data.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, a fost aceasta discutie chiar de mine deschisa la prima intalnire cu d-l Constantinescu. Dansul ne-a spus ca facem fotografie artistica, ca de-asta ne zbatem. Atunci m-am simtit liber sa fac asa cum vad eu.

    Va dau dreptate in ceea ce priveste revista de arhitectura, dar aici daca am putut face asa, asa am facut, probabil e problema fiecaruia cum reuseste sa-si vanda marfa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Floriane, din ce am facut la Enescu, la tine a iesit un pastel de toamna. Facind abstractie de bokeh-ul tau, vad mai degreaba multe linii. Cit despre detalii, vorba unui hitru de pe aici, mai incearca...
    PS: Ai ramas dator pe ziua de ieri, cind poporul s-a plimbat prin SAI

    RăspundețiȘtergere
  5. Cataline, eu nu stiu cum vezi tu bokeh si nu stiu cum as putea avea bokeh la f/22. In plus, aici nu-s de la muzeu, sunt de-a doua zi.
    Daca mai incerc ar iesi cam la fel, la cum imi tremura mainile ... :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Discutia este pe 2 verticale:
    1. Academic, vorba d'lui DL.
    2. Artistic, ce a vrut Florian.

    La prima a dat eroare, la a doua, i-a iesit ce a vrut el. De la muzeu, a avut si fotografie de arhitectura. Ati vazut la curs/comentarii.

    RăspundețiȘtergere

Orice comentariu va fi verificat de catre proprietarul blogului inainte de afisare pentru a elimina mesajele de publicitate. Asadar nu introduceti adrese URL ca vor fi respinse.
Pentru a putea lasa un comentariu trebuie sa aveti un cont Google. Daca nu aveti, nicio problema, se face in 3 minute.