luni, noiembrie 02, 2009

Târgoviştea interbelică

A fost festivalul de romanţe Crizantema de Aur 2009, o ediţie cu totul deosebită de ce-am vazut până-n prezent. Am avut parte de momente de întoarcere în timp, am retrăit atmosfera perioadei interbelice. Un mic orăşel Târgovişte a fost amenajat cu bun gust în holul Casei de Cultură a Sindicatelor. O mulţime de animatori se perindau printre noi cu un aer de vremuri de mult apuse. Într-un cuvânt a fost nemaipomenit.

Eu am fotografiat cât am putut de bine pentru a avea amintirea acestor patru zile pururea. Tot ce-am imortalizat se poate vedea într-o altă galerie aici.

































4 comentarii:

  1. Am un singur gand "Il invidiez pe acest individ!". :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna! Sunt Raluca si m-am ocupat de PR-ul festivalului. Ne-am si cunoscut acolo. Foarte frumoase sunt fotografiile tale. Nu vrei sa mi le dai si mie sa facem un album foto pe pagina de Facebook a Crizantemei de Aur? Putem sa-i punem un nume care sa arate ca sunt fotografiile tale, gen: Targovistea interbelica prin lentila aparatului lui Florian Ispas .... sau astept alte idei. Ce zici?

    RăspundețiȘtergere
  3. desigur, in conditiile mentionarii numelui si sursei poti salva ce fotografii vrei din acesta galerie si din cea de pe photobucket

    RăspundețiȘtergere
  4. De exceptie tinutele, cu parfum de ... romanta. Si tehnic foarte bune. Excelent

    RăspundețiȘtergere

Orice comentariu va fi verificat de catre proprietarul blogului inainte de afisare pentru a elimina mesajele de publicitate. Asadar nu introduceti adrese URL ca vor fi respinse.
Pentru a putea lasa un comentariu trebuie sa aveti un cont Google. Daca nu aveti, nicio problema, se face in 3 minute.