luni, noiembrie 09, 2009

Yann Tiersen la Bucuresti


Yann Tiersen - ''La Crise''
Asculta mai multe audio Muzica

Miercuri 4 noiembrie la Sala Palatului din Bucureşti am avut parte de momente deosebite, adică întâlnirea cu un artist francez pe care-l consider foarte deosebit, un compozitor şi interpret care crează artă pentru sufletul meu şi care mă inspiră în creaţiile mele fotografice, Yann Tiersen. Acest om a devenit celebru prin coloana sonoră a două filme extraordinar de bune, "Le fabuleux destin d'Amelie Poulain" şi "Good bye Lenin".

Mediatizarea foarte proastă, probabil cu buget redus, a făcut să aflu doar cu o zi înainte dar totuşi am avut noroc sa mai găsesc un bilet. Sala arhiplină, m-a surprins să văd atât public şi chiar m-am întâlnit cu nişte prieteni, târgovişteni, exact înainte să intru (lumea-i mică). Singurul lucru pe care l-aş menţiona cu semn negativ ar fi schimbarea stilului puţin prea mult înspre rock alternativ cu distors greu, dar de, artiştii au perioade de schimbări de stil de-a lungul vieţii şi probabil aceasta aşa se manifestă acum.

Bineînteles că am si fotografiat şi nu oricum ci într-un mod în care sper să pot reda atmosfera concertului şi totodată vă recomand să ascultaţi piesa ataşată în timpul vizionării fotografiilor.















2 comentarii:

Orice comentariu va fi verificat de catre proprietarul blogului inainte de afisare pentru a elimina mesajele de publicitate. Asadar nu introduceti adrese URL ca vor fi respinse.
Pentru a putea lasa un comentariu trebuie sa aveti un cont Google. Daca nu aveti, nicio problema, se face in 3 minute.