marți, februarie 16, 2010

Pastele Cailor

In vorbirea curenta se foloseste aceasta sintagma atunci cand vrei sa te raportezi la ceva ce nu va exista, ce nu se va intampla, la ceva ce se spune ca sa se treaca peste cu usurinta.
Ex: Ne mareste guvernul salariile... la Pastele Cailor
Bun, sa stiti ca aceasta sintagma va poate provoca si probleme pentru ca Pastele Cailor chiar exista si aveti grija ce promisiuni faceti.

Va anunt cu aceasta ocazie ca sambata 20 februarie la ora 10:00 in cartierul Matei Voievod din Targoviste se sarbatoreste Pastele Cailor sau Tudorita. Un obicei vechi traditional bulgaresc. E ceva deosebit, merita fotografiat, merita vazut, veniti.

2 comentarii:

  1. Pe ce strada? că GPS-ul nu ştie de cartiere, sau mă aştepţi la catedrală? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. daca stau sa ma gandesc bine, cei care nu vor sa vada altceva nici nu mai trebuie sa intre in centrul orasului pentru ca acest cartier este exact la intrarea dinspre Bucuresti iar biserica unde va fi slujba cailor este la 30m de sensul giratoriu de la intrarea in oras (primul sens giratoriu)
    cine vine in centru e asteptat pe platou la patinuar adica la 20m de mitropolie.

    RăspundețiȘtergere

Orice comentariu va fi verificat de catre proprietarul blogului inainte de afisare pentru a elimina mesajele de publicitate. Asadar nu introduceti adrese URL ca vor fi respinse.
Pentru a putea lasa un comentariu trebuie sa aveti un cont Google. Daca nu aveti, nicio problema, se face in 3 minute.