sâmbătă, octombrie 28, 2006

Spectacol coregrafic

Iunie 23, 2006 on 8:26 pm

Un eveniment deosebit de important atât la nivel naţional cât şi cel puţin european a avut loc pe 11 iunie la Neptun-Olimp. Este vorba de forumul regional pentru energie FOREN 2006, care s-a deschis oficial in Casa de Cultura din Constanţa luând cuvântul oameni atât din sfera politică cât şi din cea tehnico-ştiinţifică. Deşi nu cred că mai trebuie să specific importanţa sectorului energetic, probabil nu toţi cunosc că Europa se îndreaptă tot mai mult spre utilizarea energiei regenerabile, energiei verzi (soare, vânt, apă, biomasă, geotermal, etc), în timp ce SUA încearcă şi văd că reuşeşte să extragă petrol din aproape toate locurile unde mai există. Cum face acest lucru, sau cât de cinstit îl face este un subiect foarte complex şi deja constat că oamenii au început măcar să intuiască anumite aspecte dacă nu chiar să le cunoască. Aşadar, nu deschid acest subiect că n-o să mă opresc după mai puţin de 10 pagini :-) .

Desigur n-o să vă atrag atenţia cu nicio sinteză a discursurilor, ci cu un spectacol oferit de către organizatori, ca mesaj de bun venit participanţilor.
Prin cuvinte aş putea spune mai multe dar cunoscând ritmul din ce în ce mai accelerat al societăţii actuale, când fiecare încearcă să rezolve cât mai multe lucruri într-un timp cât mai scurt, las imaginile să vorbească, sperând că le-am făcut astfel încât să poată îndeplini această funcţie :-) .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Orice comentariu va fi verificat de catre proprietarul blogului inainte de afisare pentru a elimina mesajele de publicitate. Asadar nu introduceti adrese URL ca vor fi respinse.
Pentru a putea lasa un comentariu trebuie sa aveti un cont Google. Daca nu aveti, nicio problema, se face in 3 minute.