duminică, octombrie 29, 2006

Zilele Cetăţii Domneşti

Septembrie 12, 2006 on 9:14 pm

În fiecare an pe 8 septembrie vechea cetate a Târgoviştei sărbătoreşte. Anul acesta s-au împlinit 610 ani de atestare documentară iar aerul medieval a învăluit tot centrul oraşului dar în mod special parcul Chindia şi cetatea. Domnite, cavaleri, voievozi, menestrei, toţi au contribuit în readucerea timpurilor de mult trecute pe când Târgoviştea era capitală.

Tot cu această ocazie s-a organizat şi a XI-a ediţie a Festivalului Internaţional de Folclor cu participanţi din Spania, Italia, Ucraina, Moldova, Macedonia, etc.

În intervalul 7-10 septembrie am tot ţinut-o într-o sărbătoare continuă care a debutat cu un spectacol de sunet, lumină şi mişcare, iar în fiecare seară se jucau piese de teatru la restaurantele şi terasele din centrul vechi, într-un mod care pe mine m-a atras.

Ca urmare a acestei sărbători am încărcat discul calculatorului cu vreo cateva sute de poze din care am selectat pentru a le vedea şi voi chiar dacă aţi participat sau nu.

Încep cu parada formaţiilor folclorice şi cu spectacolul de deschidere.


2 comentarii:

  1. Salut florian,
    Tu m'impressionnera toujours !
    Tes photos sont magnifiques, et je ne parle pas de tes manequins...
    Recemment, tu m'as envoye un power point avec des photos de roumanie, quel pays magnifique !!!je vis actuellement en collocation avec un italien et une allemande. Je leurs aient montré les photos ils étaient super surpris !!! il ne pensait pas que la Roumanie aussi beau !
    Roumanie : fuarte frumos !!!

    Merci florian, pour m'avoir surpris encore !

    RăspundețiȘtergere
  2. Superbe pozele din "Targovste" S.U.P.E.R.B.E ! Te pup, la multi ani, sa ne revedem cu bine.

    RăspundețiȘtergere

Orice comentariu va fi verificat de catre proprietarul blogului inainte de afisare pentru a elimina mesajele de publicitate. Asadar nu introduceti adrese URL ca vor fi respinse.
Pentru a putea lasa un comentariu trebuie sa aveti un cont Google. Daca nu aveti, nicio problema, se face in 3 minute.